Fiber & Tele/Data

Vi lever våra liv alltmer uppkopplat. Ett fungerande nätverk och snabb uppkoppling är därför ett måste idag för att få samhället, arbetslivet och vardagen att fungera. Vi tar hand om hela kedjan – från installation av fiber till fungerande nätverk i hem och kontor.  

Fiberinstallation

Sörens El är fiberinstallatör. Det innebär att vi anlitas av kommunala och privata fiberbolag, företag och föreningar för att bygga fiberoptiska nätverk som exempelvis stamnät, stadsnät, områdesnät och fastighetsnät. Förutom nyinstallation utför vi även underhåll och felsökning i befintliga fibernät.  

Varför välja Sörens El?

Vi har lång erfarenhet av fiberinstallation. Redan för 20 år sedan när Hudiksvalls kommun började bygga sitt stadsnät var vi med som fiberinstallatör och samarbetet fortsätter än idag.

Vi kan erbjuda totalentreprenad av fiberinstallation för den som önskar. Då håller vi i helheten och tar in och samordnar de olika leverantörer som behövs som exempelvis markentreprenader och grävfirmor.

För att utbilda och säkra framtidens optotekniker samarbetar vi med utbildningsföretag som Iftac och Edugrade.

Data- och telenät

Vi erbjuder tjänster som ser till att våra kunder har ett välfungerande nätverk hemma och på kontoret så att datorer, telefoner och TV-skärmar fungerar.
 
Vi installerar, projekterar och felsöker trådbundna och trådlösa nätverk hos både företag och privatpersoner. Allt från ett datauttag i väggen hemma i lägenheten till trådlösa nätverk på större kontor.

Varför välja Sörens El?

Våra elektriker är kunniga och har lång erfarenhet inom data och tele. De är certifierade i bland annat ECS (European Cabling Systems) och använder avancerade mätinstrument.  

För vilka?

Privatpersoner och företag.

Fiberinsallation i Ljusdal, Delsbo och Hudiksvall

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver hjälp med din fiberinstallation eller ditt data/-telenät.

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Per-Åke Andersson
  per-ake.andersson@bravida.se
  Vxl: 0650-543 412
  Direkt: 0650-366 34

  Rickard Paby

  Christer Dy Jonsson

  Henrik Antonsson

  Anders Wallström

  Emil Persson

  Nicklas Sand

  Olle Lindh

  Anders Ahlgren

  Tilda Wanqvist

  Tilda Wanqvist