Jobba hos oss

Sörens El är ett familjeföretag i Hälsingland som funnits i drygt 30 år. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på framtiden. I vårt arbete förenar vi tradition med innovation. Det innebär att vi värnar om den erfarenhet och kunskap som finns i företaget samtidigt som vi hela tiden strävar efter att lära oss mer och utvecklas. Vi vill ta vara på kraften och energin i varje medarbetare så att de som arbetar hos oss känner att de har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra jobb.

Ett digitaliserat arbetssätt

Vi vill ligga i framkant när det gäller digitalisering. För att kunna arbeta på ett modernt och effektivt sätt använder vi ett molnbaserat affärssystem, SoftOne GO, som innehåller moduler som order, projekt, lön och ekonomi. Systemet ger oss överblick över hela flödet – från order till fakturering och gör det möjligt att skicka ut arbetsorder och göra tidsrapportering direkt via mobilen. För ett smidigt samarbete internt använder vi Microsoft Teams för möten och dokumentation.

En trivsam arbetsplats

För oss är det en riktig hjärtefråga att de som arbetar hos oss trivs på jobbet och med sina kollegor. Det känns som att vi lyckats, då stämningen bland medarbetaren på kontoren i både Hudiksvall och Delsbo är varm, familjär och hjärtlig.

Minst lika viktigt är att de som ringer till oss eller kommer på besök, får ett trevligt och professionellt bemötande och snabb hjälp med sitt ärende.

En stabil och rättvis grund

För att kunna erbjuda våra medarbetare en stabil och rättvis grund har vi kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vår arbetstagarorganisation är Sveriges Elektrikerförbund och arbetsgivarorganisationen är Installationsföretagen.

Att vilja utvecklas i sin yrkesroll är något vi ser positivt på. Vi uppmuntrar därför våra medarbetare till vidareutbildning för att hålla sig uppdaterade, vässa sina kunskaper och lära sig nya saker.

Det lilla extra

För att må bra och hålla sig frisk är det viktigt att motionera och röra på sig. Samtliga medarbetare erbjuds därför ett friskvårdsbidrag varje år. Dessutom händer det att vi gör gemensamma aktiviteter då och då. Tränar på gym ihop eller anmäler oss till stafettvasan eller drakbåtsrodden.

Gott kaffe, fika och frukt finns alltid tillgängligt på våra kontor för både medarbetare och kunder utan kostnad.

För att bygga lagkänsla, samhörighet samt få en gemensam bild av företagets mål och riktning arrangerar vi uppskattade kick-offer för hela företaget två gånger per år.

Yrkesroller hos oss

Hos oss finns flera olika yrkeskategorier. Samtliga medarbetare som är ute hos kunder på jobb är utbildade elektriker eller fiberoptotekniker. På våra kontor finns personer som arbetar med projektledning, försäljning, HR, ekonomi och företagsledning.

Varför välja Sörens El?

Om du vill arbeta på ett familjeföretag som verkar på en lokal marknad och brinner för bygden är Sörens El företaget för dig. Vi finns nära – både våra kunder och varandra.

Företaget har stora resurser, ett brett utbud och agerar professionellt. Samtidigt är vi snabbfotade, flexibla och har korta beslutsvägar. Denna kombination vet vi uppskattas av våra kunder. Hos oss har du möjlighet att jobba med hela kundaffären.

Välkommen till oss – vi tror du skulle trivas!

Lediga tjänster

I samarbete med Bokadero har vi en karriärsida där du kan se lediga tjänster och vi kan ta emot jobbansökningar. Besök oss gärna på

Bokadero

Vi på Sörens El

Här kan du läsa om några av våra medarbetare.
Om vad de gör på jobbet, vad de har för utbildning, vad de tycker är det bästa med yrket, varför de valde just Sörens El och vad de gör när de är lediga.

Läs mer

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Ewa-Lotta Sköld
VD
ewa-lotta@sorensel.se
Vxl: 0650-54 34 12
Direkt: 0650-366 33
Mobil: 070-530 90 55