Kraftteknik & Montage

Sörens Kraft och Montage AB utför montagearbeten åt de flesta stora leverantörerna och har erfarenhet av så gott som alla i branschen förekommande ställverksfabrikat och kabeltillbehör. Vi har många års erfarenhet av arbeten på spänningar från 0,4 till 220kV. Vi möter branschens behov genom att kontinuerligt uppdatera utbildningar och certifieringar.

Ställverk och Transformatorstationer

Vi erbjuder montagetjänster för allt från 0,4 till 220kV stationer över hela landet, både som underentreprenör åt större anläggarfirmor och genom att hyra ut kompetenta montörer till kollegor i branschen för att lösa deras bemannings/kompetensbehov.

Några av våra större uppdragsgivare är Linjemontage, Omexom, Schneider, Vattenfall Service och Siemens. 

Kabelarbeten

Vi utför avslut och skarvning på det mesta från 0,4-170kV.Oavsett om ni behöver skarva en enstaka lågspänningsmatning eller behöver utföra mellanspänningsavslut/skarvar för en hel vindkraftspark så kontakta oss. Våra medarbetare är erfarna och kunniga inom kabelarbeten samt certifierade på flera olika tillverkares skarvar och avslut.

Industrimontage

Vi utför montagearbeten mot industrin, både som underentreprenör åt bygg- och anläggarfirmor såväl som egna totalåtaganden åt slutkund. Vi erbjuder allt från installations-arbeten till montage av högspänningsspänningsutrustningar och leveranser/installationer av lågspänningsställverk.

Några av våra industrikunder genom åren är Uddeholms AB i Hagfors, Holmen AB i Iggesund, Ovako Bar AB i Smedjebacken, SSAB i Borlänge och SCA Ortviken i Sundsvall. För dessa har vi utfört såväl kompletta installationer av 130kV mottagningsstationer, transformatorbyten, montage av nya ugnsställverk och fördelningsställverk som installationer av belysning och värme i byggnader.

Varför välja Sörens El?

Våra erfarna och dokumenterat kompetenta medarbetare ser till att arbetet utförs med högsta kvalitet och personsäkerhet i åtanke. Med gedigen erfarenhet inom området och med fokus på att bygga långvariga kundrelationer så försöker vi vara det bästa alternativet för våra uppdragsgivare. Givetvis har vi de olika certifieringar som krävs för varje arbete.

Oavsett vad du behöver, kontakta oss så försöker vi lösa era problem tillsammans!

För vilka?

Anläggningsfirmor, byggfirmor, industriföretag.

Kraftteknik arbete i Hudiksvall, Delsbo och Ljusdal

Kontakta oss

Kontakta oss om du är intresserad av kraft- eller industrimontage

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Jonas Andersson
  jonas.r.andersson@bravida.se
  070-314 69 52

  Fia Bergström
  fia.bergstrom@bravida.se