Laddboxar

Intresset för elbilar och laddhybrider har ökat markant de senaste åren. År 2030 beräknas det finnas 2,5 miljoner el- och laddhybrider i Sverige. Behovet av att kunna ladda sin bil kommer därmed att öka. Vi erbjuder nyckelfärdiga elbilsladdningar för alla typer av fastighetsägare. Är du laddad? 

Laddboxar till elbilar och elhybrider

Vi erbjuder laddboxar som är utvecklade för såväl privatpersoner som företagare och ger säker och effektiv laddning i anslutning till privata bostäder, flerfamiljshus, arbetsplatser och större parkeringsplatser. Vi skiljer på intern laddning som avser fasta hyresgäster på en given parkeringsplats (ex en bostadsrättsförening) och publik laddning som innebär att vem som helst kan parkera och ladda sin bil tillfälligt.  

Laddboxarna håller EU-standarden för säker laddning med inbyggd kommunikation mellan laddbox och fordon, jordfelsbrytare, dynamisk lastbalansering och övervakning.

Laddboxarna kommunicerar också med vår digitala plattform vilket ger dig som företag tillgång till all den data du behöver för att hantera kundavtal och kösystem, ladda ner statistik och ge support.

Boxarna monteras på vägg eller stativ. Alla våra laddare är försedda med lås för att förhindra obehörig laddning.  

Varför välja Sörens El?

Vi erbjuder nyckelfärdiga elbilsladdningar. Väljer du en elbilsladdning med betaltjänst så tar vi hand om helheten i samarbete med Rexolution. Från förstudie, projektering, finansiering och installation till service, support, underhåll och administration.

För vilka?

Privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ägare av kommersiella fastigheter, ägare av parkeringsplatser och företag.

Kontakta oss

Kontakta oss om du är intresserad av att installera en laddbox för elbil och elhybrid

    Vill du veta mer? Kontakta oss!

    Jon Johansson
    jon.johansson@bravida.se
    Vxl: 0650-54 34 12
    Direkt: 0650- 366 31