Andreas Lundgren

Andreas är serviceelektriker och solcellsmontör på Sörens El sedan december 2020. Han och hans familj hade bestämt sig för att flytta från Sundsvall till Hudiksvall så Andreas började kolla upp vilka elfirmor som fanns där.

– Jag hittade Sörens El som verkade vara ett väldigt bra företag att jobba på, sökte jobb där och fick en anställning. Nu har jag snart varit här i ett halvår och trivs väldigt bra, säger Andreas.

Som solcellsmontör tillbringar Andreas mestadels dagarna på någon kunds tak och monterar solpaneler.

– Det bästa med att vara elektriker är att man får träffa så många olika människor och att ingen dag är den andra lik. Det bästa med Sörens El som arbetsplats är den familjära känslan i företaget och att man alltid har roligt på jobbet!

Andreas bor med sin fru Julie och barnen Vilja 8 år, Karl 5 år och Gry 3 år i en lägenhet i Hudiksvall. Andreas dotter bor i Stockholm och kommer upp och bor hos dem på helgerna. När Andreas är ledig umgås han helst med familjen, åker ut i naturen och upplever nya saker.

– Det bästa med att leva, jobba och bo just i Hälsingland är den otroligt vackra naturen som finns överallt. Hav, skog, berg och sjöar – allt finns tillgängligt bara runt knuten.