Gustav Ehnebom

Gustav är industrielektriker på Sörens El. Han har jobbat på företaget sedan i oktober 2020.

–  Anledningen att jag sökte jobb på just Sörens El var för att det kändes som ett stabilt och spännande lokalt företag med bra framtidsvisioner, berättar Gustav.

En dag på jobbet är ofta omväxlande och varierad. Gustav brukar utföra service på befintliga anläggningar och montera nyinstallationer. Han har ofta kontakt med kunden ute på industrin och kommer med råd och konsultationer om det behövs. Han träffar även andra yrkesgrupper som är ute på samma arbetsplats.

– Det bästa med elektrikeryrket är att det är en bred yrkesroll med flera olika arbetsuppgifter. Dessutom gillar jag att få arbeta med kroppen. Det bästa med just Sörens El som arbetsgivare är att det är ett lokalt företag med mycket driv som hela tiden satsar framåt och på olika områden, säger Gustav.

Gustav bor i Mellanbyn i Hudiksvall tillsammans med sin sambo Hanna, deras gemensamma barn och två bonusbarn. När han är ledig tycker han om att umgås med familjen, snickra, jobba i trädgården, jaga och träna.

– Det bästa med att bo och jobba i Hälsingland är den blandade naturen med hav och skogar, samt närheten till olika städer.