Per Landin

Per Landin arbetar som servicetekniker på Sörens El sedan 2013. Anledningen att valet föll på just Sörens El, var för att Per är bekant med företagets grundare och hade varit inlånad till firman då och då. När Per sedan fick frågan om att ta en anställning på Sörens El tackade han ja direkt.

– Det beslutet har jag aldrig ångrat, säger Per. Jag trivs verkligen på Sörens El och gillar variationen i jobbet. Jag får göra allt från att räkna på ett jobb till att slutföra det och få en nöjd slutkund. Det är roligt att få vara med hela vägen. Här jobbar man med frihet under ansvar. Det gillar jag!

Per är servicetekniker inom Data/Tele, Fiber och AV (Audiovisuell teknik). Det innebär att dagarna ser rätt olika ut beroende på var han jobbar. Ibland installerar han datauttag hemma hos en privatperson. Andra dagar monterar han accesspunkter eller svetsar fiber ute på något företag eller kommunal verksamhet. Felsökning ingår också i vardagssysslorna.

När Per är ledig spenderar han gärna tid med familjen. Helst i fjällen eller på skidor i någon slalombacke. Han tittar också gärna på hockey när favoritlaget Brynäs spelar.

– Jag har bott i Hälsingland i hela mitt liv och älskar livet här. Jag känner mig trygg och trivs när jag har nära till familj och vänner. Sen uppskattar jag närheten till både hav, sjöar och fjäll. Allt jag uppskattar och behöver finns här, avslutar Per.