Elinstallation & Service

Elinstallation

Vi har en väl uppbyggd installationsverksamhet med många års erfarenhet som täcker det mesta inom kraft- och belysningsinstallationer.
Vi arbetar både med stora totalentreprenader där vi levererar nyckelfärdiga lösningar till våra kunder men även med mindre installationer hemma hos privatpersoner.

Vår breda kompetens och kunskap gör oss till den naturliga partnern för komplicerade och resurskrävande arbeten.
Vi utbildar våra elektriker kontinuerligt inom nya områden för att ligga i framkant på den nya tekniken.

Kännetecknande för våra installationer är att de är utförda med hög kvalitè där vi lägger stort fokus på egenkontroller och provningar för att kunden ska få en trygg och säker anläggning som samtidigt är kostnadseffektiv.

Service

Om du skulle fråga oss vilka installationer vi gör mest blir svaret elservice. Det är nog vad de flesta kopplar ihop med en elektrikers yrke. Våra servicebilar är alltid ute på uppdrag hos våra kunder. Vid behov kan vi även erbjuda jourservice.

Service utför vi åt alla kunder stora som små, oavsett om du behöver byta en ljuskälla eller serva en äldre installation, renovera ditt badrum eller felsöka på en värmeanläggning, så kommer vi med glädje och hjälper dig. Våra utrustade servicebilar cirkulerar runt i Hudikvall med omnejd och vi är aldrig längre än ett samtal bort.

Sörens El utför installationer med miljö och ekonomi i fokus. Vi kan hjälpa er välja energibesparande lösningar inom belysning, kraft och ventilation.